Het grootste deel van wat we doen (naast volledig professioneel zijn en veiligheid garanderen), is het feit dat we topklasse sloopprocedures bieden tegen de laagst mogelijke kosten. 

We hebben geen vaste ‘per vierkante’. We houden rekening met de bouwmaterialen, het gebied waarin het zich bevindt en dus hoe gemakkelijk het is om het te verwijderen, maar vooral: we beschouwen u. Dat is juist! We willen het hele proces zo gemakkelijk en betaalbaar mogelijk maken. Daarom geven we u gratis sloopoffertes voor uw project. 

 

Neem telefonisch contact met ons op en we zullen u stap voor stap door de kosten leiden die u voor het project moet overwegen.

Dit zal beide partijen helpen: u krijgt een idee van wat u kan verwachten.

Een sloopproject aan het plannen en op zoek naar een sloopbedrijf om de taak op zich te nemen?

Wij zijn hier om voor u te werken en te zorgen voor een professioneel, veilig en betaalbaar sloop- en opruimproces. 

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Waar wacht je op? 

Dat gebouw zal niet vanzelf naar beneden komen!

Onze techniek

We laten niets aan toeval over tijdens onze sloopprojecten. We nemen alle voorzorgsmaatregelen om de veiligheid van onze klant, de omliggende structuren en onze medewerkers te waarborgen.

Wij bij HSD Bouw:

  • Bespreken het sloopproces grondig met u
  • Voeren ons werkzaamheden zorgvuldig uit.
  • Voltooi de opdracht op tijd en binnen het budget.

We zijn er trots op dat we oog hebben voor detail en een passie hebben om het werk naar volle tevredenheid af te ronden.

Nadat de sloopwerkzaamheden zijn voltooid, maken we het gebied schoon en verwijderen we stof en puin van de vloer en de lucht. Wij hebben gewerkt voor alle soorten bedrijven, waaronder winkels, medische voorzieningen, scholen en recreatiecentra.