Bij HSD Bouw hebben we jarenlange ervaring in het uitvoeren van bouwwerkzaamheden, waaronder het installeren van een 3-fase groepenkast.

Ons team van professionele en gekwalificeerde electriciens zorgen ervoor dat uw project snel en efficiënt wordt voltooid, met de grootst mogelijke zorg voor kwaliteit en veiligheid.

We begrijpen dat u waarschijnlijk bezorgd bent over de kosten en de tijdsduur van de werkzaamheden. Daarom bieden we u een concurrerende prijs en een heldere planning, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Daarnaast, bij HSD Bouw hebben wij een goede reputatie opgebouwd door onze klanttevredenheid en kwaliteit van onze werkzaamheden. Onze klanten waarderen ons om onze professionele en betrouwbare service en de kwaliteit van onze werkzaamheden.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor de installatie van uw 3-fase groepenkast, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er zeker van dat wij uw verwachtingen zullen overtreffen en uw project succesvol zullen voltooien.

Het gemiddelde huishouden verbruikt ongeveer 24% meer elektriciteit dan huishoudens uit 2000. Dit komt vooral door het toegenomen aantal apparaten en elektronica in het gemiddelde huis. Als uw huis vóór de jaren 1990 werd gebouwd, kan de toename van de vraag naar elektriciteit uw elektrische paneel onveilig overbelasten. Deze elektrische overbelasting kan leiden tot ernstige storingen, schade en brandgevaar.

Wij raden daarom ook aan om uw stoppenkast te vernieuwen naar een moderne groepenkast. Wij doen de nodige metingen zodat wij een gepaste groepenkast kunnen plaatsen.

Voorbeeld van een oud stoppenkast.

Voorbeeld van een moderne groepenkast.

Heeft u te maken met een spoedklus voor elektra? Dan is HSD Bouw de perfecte oplossing. HSD Bouw heeft jarenlange ervaring in de branche en kan daardoor een groot aantal soorten van elektrische problemen oplossen, van kleine klussen tot grote projecten. HSD Bouw is zowel beschikbaar voor particulieren als voor bedrijven, en kan zowel binnen als buiten werkzaamheden uitvoeren. HSD Bouw beschikt over gekwalificeerde en ervaren elektriciens die snel ter plaatse kunnen komen om een elektrisch probleem op te lossen. Het bedrijf biedt een snelle, efficiënte en veilige service, waardoor u snel weer gebruik kunt maken van uw elektriciteit. HSD Bouw is 24/7 bereikbaar en staan garant voor een snelle, efficiënte en veilige service. Dus neem gerust contact met HSD Bouw op als u hulp nodig heeft.

NEN Keurmerk

Bij HSD Bouw voeren wij tevens ook veiligheidskeuringen uit.

 Aspecten van een veiligheidskeuring:

  • Gasleiding en alle aangesloten toestellen wordt gecontroleerd op lekkage en drukverlies.

  • Veiligheid meterkast en elektrasysteem waaronder ook bijvoorbeeld de wandcontactdozen.

Verschillende testen m.b.t. elektrasysteem zoals:

  • Testen aardlekschakelaars (afvaltijd en uitschakelstroom).

  • Isolatiemeting (is de bedrading goed in de woning).

  • Aardcircuitmeting(voldoet de aarding van het systeem).

NEN 1010 is de norm voor elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woningen, gebouwen en infrastructuur.

Alle deelinstallaties die door de laagspanningsinstallaties worden gevoed, kennen specifieke eigen normen. Voorbeelden hiervan zijn verlichting, verschillende beveiligingsinstallaties, de ICT en de meet- en regeltechniek.

 

 Het belang van de NEN 3140

De Nederlandse wet stelt dat elektrische installaties en apparaten veilig moeten zijn en dat werkzaamheden met of aan deze installaties veilig moeten worden uitgevoerd. NEN 3140 voorziet in de nodige bepalingen die u kunt gebruiken om hieraan te voldoen. Het volgen van NEN 3140 is de best mogelijke manier om aan de relevante wet- en regelgeving te voldoen.

NEN 3140 is de norm voor het veilig werken aan en met elektrotechnische laagspanningsinstallaties in woningen, gebouwen en infrastructuur.