We realiseren ons dat het renoveren van uw badkamer een enorme uitdaging is, zowel financieel als logistiek. HSD Bouw is hier om het proces zo naadloos mogelijk te maken voor u en uw gezin.

Welke richting u ook opgaat, klussers van HSD Bouw zijn experts in de badkamer die klaar staan om de perfecte badkamer te creëren waar u altijd van gedroomd heeft. 

Klussers van ons team werken nauw met u samen om uw behoeften op het gebied van esthetiek, functionaliteit, timing en budget te bepalen om uw visie werkelijkheid te maken.

Is het tijd om uw badkamer te renoveren of om een modernere look te creëren? Het renoveren en repareren van badkamers is een specialiteit van HSD Bouw!

We hebben klanten met “the sky is the limit” -budgetten voor hun badkamer, maar er zijn ook heel veel andere mogelijkheden om uit te kiezen voor degenen die dat niet doen. Nieuwe kasten, verf en douchecabine’s kunnen bijvoorbeeld een saaie badkamer nieuw en modern uit laten zien zonder een gat in uw zak te verbranden.

Van het leggen van tegelvloeren tot het installeren van nieuwe kranen en toiletten.

Wij doen het allemaal.

Compleet badkamer renovatie

Als uw badkamer verouderd of beschadigd is, extra opslagruimte of veiligheidsvoorzieningen nodig heeft, of gewoon niet aan uw behoeften voldoet, kan HSD Bouw u de complete badkamervernieuwing geven die u nodig hebt zonder de hoofdpijn. We behandelen of verbergen nooit problemen. Ons exclusieve complete badkamervernieuwingsproces verwijdert oude materialen en armaturen en vervangt deze door uw gekozen producten en materialen.